Tarieven

Wat kost een stukadoor

De tarieven op deze pagina’s zijn indicaties. Voordat wij een daadwerkelijke prijs kunnen geven hebben wij eerst meer informatie nodig over het werk wat er gedaan moet worden.  Er zit veel verschil in iedere klus. Zo is er bij de ene muur slechts 8mm stucsel nodig en bij de ander misschien wel 4cm. De ene muur is minder reparaties nodig dan de andere. Daarom raden wij altijd aan om te vooraf te bellen. Eén van onze vakmannen kan dan langskomen om een prijsopgave voor je te maken. Je weet op die manier vooraf wat je betaald, zo voorkom je verassingen achteraf! Voorstrijken zit in alle prijzen verwerkt.

Let op prijzen kunnen afwijken van onderstaande tabel*

Behang- en sausklaar 10,- tot 18,- per m2
Pleisterwerk 12,- tot 22,- per m2
Raapwerk 16,- tot 34,- per m2
Sierpleister 16,- tot 26,- per m2
Schuurwerk 16,- tot 26,- per m2
Beton Ciré Prijzen op aanvraag
Voorstrijken 1,- tot 5,- per m2
Tarieven Stukadoor Harderwijk

Wij leggen zo nauwkeurig mogelijk uit wat de verwachte kosten zullen zijn per werkzaamheid. Onder voorbehoudt van typ- en/of schrijffouten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat kost stucen?

Wij stucen wanden al vanaf 8,- per m². Hoe duur het uiteindelijk gaat worden hangt af van hoe dik het stucwerk aangebracht dient te worden. Dit is pas echt goed te bepalen als we bij jou thuis zijn geweest. Daarom raden wij altijd aan om ons even te bellen op 0341 201 432.

Wat kost Latex Spuiten?

Ook hier kunnen enorme prijsverschillen bestaan. Zo maakt het uit of je verf van sigma kiest of dat er een lokaal huismerk wordt gebruikt. Gemiddeld zitten zijn de ksosten voor latex spuiten tussen de 6 en 12,- per m². Ook voor deze klus raden wij aan om te bellen met ons 0341 12 34 56

Wat kost Spachtelputz aanbrengen?

Ook hier kunnen enorme prijsverschillen bestaan. Zo maakt het uit hoe dik het aangebracht dient te worden, maar ook de korrelgrootte is van invloed. Gemiddeld zit de prijs tussen de 12 en 15,- per m² Voor de juiste prijs kun je voor deze klus het beste met ons bellen op 0341 12 34 56

Wat kost het om ornamenten aan te brengen?

Ornamenten heb je in veel verschillende stijlen. De prijs van een ornament is sterk afhankelijk van het soort ornament dat je geplaatst wilt hebben. Ook variëren deze prijzen door het jaar heen en waar ze vandaan gehaald worden. Ook voor deze klus raden wij aan om te bellen met ons 0341 12 34 56

Wat kost sierpleister aanbrengen?

Wanneer je sierpleister aan wilt gaan brengen liggen de kosten gemiddeld tussen de 15 en 18,- per m² in enkele gevallen kan dit ook afwijken. Het hangt er ook van af voor welk sierpleister je wilt gaan. Ga je bijvoorbeeld voor Spachtelputz, Granol of Rustiekputz? Ook voor deze klus raden wij aan om te bellen met ons 0341 12 34 56

Wat kost Beton Ciré aanbrengen?

Beton Ciré is prachtig, maar ook erg kostbaar. Afhankelijk van de kleur die je kiest en de dikte waarin het aangebracht dient te worden zijn de kosten hiervoor tusen de 80 en 145,- per m². Het voordeel is dat het erg onderhoudsarm is. Dit wordt vaak op 1 of 2 muren gedaan of alleen in een badkamer. Ook op een woonkamer muur geeft dit een prachtig effect! Ook voor deze klus raden wij aan om te bellen met ons 0341 12 34 56

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Harderwijk

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier