Latex Spuiten Harderwijk

Geef je woning een nieuw aanzicht. Laat hem door ons Latex Spuiten

Let op! Deze dienst leveren wij alleen na eigen stucwerk

Wat is Latex Spuiten?

Latex spuiten is het onder hoge druk aanbrengen van een verflaag. Deze verflaag bestaat uit latex verf en is in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. Latex verf kan worden aangebracht op wanden, muren en plafonds. Wij maken gebruik van de beste spuit apparatuur. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken weet je zeker dat de verf goed verneveld. Wanneer dit gebeurd krijg je strakke streeploze muren. 

Een bijkomend voordeel van latex spuiten is dat het erg snel klaar is. Het meeste werk zit in het afplakken van de ruimte. Afplakken van de ruimte voorkomt dat alle verf in je spullen trekt. Het beste kun je de ruimte leeg opleveren voordat wij beginnen met het spuiten van je wand of plafond. Alles wat niet uit de kamer verplaatst kan worden dekken wij goed af met folie. Wij plakken het met hoge kwaliteit tape af zodat je zeker weet dat er nergens verf op komt.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Streeploos latex spuiten

Streeploze wanden

Als je er voor kiest om muren te spuiten met latex verf, dan kan de verf veel beter verdeeld worden dan wanneer je dit met een roller doet. Bij het rollen van een muur word de druk ongelijk verdeeld. Dit uit zich in zichtbare strepen op de muur.

Daarnaast is het grote voordeel dat spuiten vele malen sneller gaat dan rollen. Het afplakken van de vloer, het plafond en andere wanden is meer werk dan het spuiten. 

Je kunt latex op vrijwel iedere ondergrond aanbrengen. Toch brengt een glad gestucte muur het beste eindresultaat. Wil jij ook streeploze wanden? Bel ons!

Welke kleuren latex verf?

Latex verf kun je in iedere denkbare RAL-kleur krijgen. Er zijn veel verschillende soorten verf die gebruikt kunnen worden voor het spuiten van de wanden en plafonds. Waar een schilder op let is of de verf niet te dik is. Wanneer de verf te dik is zal deze de uitgang van de apparatuur blokkeren.

In nieuwbouw woningen wordt er vaak gekozen voor een witte kleur. Er zijn verschillende witte tinten. Deze worden vaak weergegeven als RAL kleuren. De meest bekende RAL kleur voor nieuwbouw woningen is op dit moment RAL 9016. Dit is een hagel witte kleur en geeft een heerlijk fris gevoel wanneer je de kamer in stapt.

RAL-kleurenkaart
Gespoten wanden

Welke ondergronden?

Latex verf kun je op vrijwel alle ondergronden gebruiken. Latex is als het ware een gewone muurverf die heel egaal over een wand of plafond kan worden gespoten.

Je kunt latex verf bijvoorbeeld spuiten op afgewerkte gipsplaten, op stucwerk of pleisterwerk. Wanneer je bijvoorbeel Spachtputzel an hebt laten brengen en je de kleur zat bent, dan kun je er gewoon overheen spuiten. 

Voor het beste resultaat raden wij altijd een glad (sausklaar) gestucte wand aan. Op deze manier krijg je het mooiste eind resultaat en lijkt je wand één groot geheel. Je ziet ook geen oneffenheden in de muur wanneer je er licht op schijnt.

Specialist in nieuwbouw woning

In nieuwbouwwoningen brengen wij vaak eers dun pleisterwerk aan voor een gladde en egale afwerking van alle wanden. Vervolgens worden de wanden en plafonds afgewerkt met latex verf. De wanden worden airless gespoten.

Binnen een week kunnen wij een nieuwbouwwoning al klaar hebben. Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit verf zodat jij verzekerd bent van een perfect resultaat.

Buiten het feit om dat latex spuiten erg snel klaar kan zijn, bespaar je ook nog eens op de kosten doordat er weinig materiaal verlies is.

Heb je interesse gekregen in het laten spuiten van je woning? Neem dan zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Nieuwbouwwoning spuiten

Tarieven

Vanaf 5,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Harderwijk

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier