Sierpleister Harderwijk

Geef je woning een nieuw aanzicht. Laat sierpleister aanbrengen

Wat is sierpleister?

Sierpleister is stucwerk dat met een specifieke structuur wordt aangebracht. Je hebt bijvoorbeeld stucwerk zonder structuur, zodat je gladde en strakke wanden krijgt. Maar er bestaat ook stucwerk met structuur. Dit zien we steeds vaker terug in nieuwbouwwoningen. Op deze manier krijgt de woning meer karakter en een meer robuuste uitstraling.

In het stucwerk worden granietkorrels verwerkt en zorgen voor een mooie gelijkmatige structuur op de wanden. Een bijkomend voordeel is dat schades makkelijk te herstellen zijn wanneer je kiest voor pleisterwerk. Andere voordelen zijn dat sierpleister stoot- en krasvast zijn, je kunt het direct in de gewenste kleur aanbrengen en het is goed overschilderbaar.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

sierpleister

Soorten sierpleister

Ga jij voor sierpleister? Dan heb je keuze uit verschillende soorten. Er zijn namelijk verschillende structuren verkrijgbaar, zoals:

Al deze soorten sierpleister hebben nagenoeg dezelfde eigenschappen. Het grootste verschil zit hem in de structuur. Wij komen graag langs om de verschillen te laten zien. 

Welke kleuren sierpleister?

Wij kunnen sierpleister nagenoeg in alle kleuren aanbrengen. Zit je kleur er toch niet tussen? Niet getreurd. Sierpleister is makkelijk overschilderbaar. Daarnaast kun je er voor kiezen om het te laten spuiten met latex. Zo kun je elke gewenste RAL-kleur op de muur krijgen die je maar wilt. Zelf rollen kan natuurlijk ook!

Ook wanneer je wat langer in je woning zit is het prima opnieuw overschilderbaar. Je hoeft dus niet bang te zijn wanneer je een verkeerde kleur kiest. Je kunt de muur ten alle tijden van een nieuw kleurtje voorzien.

Ben jij overtuigd? Laat ons dan sierpleisterwerk aanbrengen in jouw woning!

 

RAL-kleurenkaart
Gespoten wanden

Welke ondergronden?

Sierpleisterwerk kun je niet zomaar op iedere muur aanbrengen. Voordat je sierpleisterwerk aan kan brengen moeten de muren schilder klaar zijn. Het verschil tussen behang klaar en schilder klaar is dat een schilder klare muur nog strakker is afgewerkt.

Wij kunnen er voor zorgen dat muren schilder klaar opgeleverd worden. Nadat de schilder klare muren met voorstrijk zijn behandeld kunnen we het sierpleister aanbrengen

Voor het beste resultaat raden wij altijd een glad (sausklaar) gestucte wand aan. Op deze manier krijg je het mooiste eind resultaat en lijkt je wand één groot geheel met overal dezelfde structuur.

Tarieven

Vanaf 12,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Harderwijk

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaringwerken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor besparen jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier