Stucen Harderwijk

Geef je woning een nieuw aanizcht. Laat hem door ons stucen

Stucen harderwijk

Woon jij in Harderwijk of omgeving en ben jij opzoek naar een stukadoor? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wil jij je woning verbeteren? Dan raden wij aan om oneffen muren te laten stucen. Op deze manier geef je weer een frisse uitstraling aan bestaande muren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende delen van je huis te laten stucen. Kies bijvoorbeeld voor je woonkamer of je slaapkamers. Maar je kunt er ook voor kiezen om je badkamer of de buitenkant van je woning te laten stucen. 

 Je kunt besluiten om de wanden opnieuw te laten stucen als er bijvoorbeeld Spachteputz of spackspuitwerk op de muren zit. Wanneer deze grove structuur op je muur zit en je wilt er van af, dan is het altijd aan te raden om een stukadoor in te schakelen.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Stucen Harderwijk

Gladde wanden

Wij krijgen het meest de vraag of we de wanden van de woon- en slaapkamers weer mooi glad kunnen maken. Het antwoord is natuurlijk ja! Onze ervaren stukadoors doen bijna niet anders. Stukadoor Harderwijk heeft ervaren vakmannen aan het werk.

Je kunt er voor kiezen om je wanden glad te maken met verschillende soorten stucwerk. Je hebt de keuze uit stuccen, sierpleister of beton ciré. Sommige stucmiddelen kunnen direct op kleur gemaakt worden. Handig! Want dan hoef je na de tijd niet meer te schilderen.

Badkamer stucen

Je badkamer een opknapbeurt geven? Toe aan een moderne uitstraling, dan is het laten stucen van je badkamer een goede oplossing. Houdt er rekening mee dat je geen normaal stucsel aan kan brengen in een badkamer omdat deze ruimte vaak vochtig wordt.

In de badkamer heb je één van de volgende soorten stucwerk nodig: Tadelakt, Microbeton, Beton Cire of Terrastone.

Het glad laten maken van badkamer wanden is tegenwoordig erg populair. Waar tegels altijd de overhand hebben gehad, is stucen van je badkamer in opkomst. Doordat je je badkamer aanpakt krijgt het een frisse, moderne en een hygiënische look. Ook creëer je meer rust in de badkamer.

Door het juiste materiaal te gebruiken voorkom je schimmel in de badkamer. Dit kom je vooral veel tegen in voegen tussen de tegels. Kies je voor het juiste middel, dan ben je hier voorgoed van af. Het onderhouden van je badkamer blijft wel een belangrijke factor.

Stukadoor aan het werk in het centrum van harderwijk
Plafond stucen

Plafond stucen

Naast muren kun je er ook voor kiezen om een plafond te stucen. Stukadoor Harderwijk kan jouw plafond egaal opleveren. Het voordeel is dat je geen ongelijke delen meer in je plafond hebt. Een plafond kan sfeer bepalend zijn in een ruimte. Daarom wil je natuurlijk dat hij strak opgeleverd word. Wij kunnen je daar mee helpen!

Of je nou kiest voor een glad plafond of een plafond met gipsornamenten. Wij regelen het voor jou! Wij snappen als geen ander dat je in een klassieke woning klassieke details wil blijven zien. Daarom passen we de stijl van het stucwerk aan naar jouw wens.

Wil je graag een strak of juist een traditioneel plafond? Neem dan contact op met Stukadoor Harderwijk. Wij regelen de klus van A tot Z! Maak snel een afspraak.

 

Buitenkant huis stucen

Is de buitenkant van jouw woning aan een renovatie toe? Denk er dan eens over om hem te laten stukadoren. Je krijgt hierdoor een moderne en frisse uitstraling. Hij lijkt jaren jonger en de kans dat je huis meer waard is, is sterk aanwezig. Een goede keuze als je het ons vraagt.

Wanneer je het juiste stucmiddel kiest kun je je huis in veel verschillende kleuren laten maken.

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor Spachtelputz. Je kunt zelf de kleur bepalen. Dit scheelt veel schilderwerk. Natuurlijk zorgen de vakmannen van stukadoor Harderwijk ervoor dat het huis waterdicht wordt afgewerkt.

Gladde wanden buitenkant huis

Tarieven

Vanaf 8,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Harderwijk

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Klanten vertellen

“Deze harderwerkers hebben bij ons een aantal muren gestuuct in de kantine. Zeer tevreden over het geleverde resultaat”
AH Selhorstweg

“Verschillende elementen in onze showroom hebben wij laten stucen door Stukadoorsbedrijf Harderwijk. Het is erg mooi geworden”
TotaalBED

“Onze wanden zijn op een snelle en goede manier gerepareerd door de werknemers van Stukadoor Harderwijk”
KFC

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier