Spachtelputz Harderwijk

Geef je woning een nieuwe look. Laat ons spachtelputz aanbrengen

Wat is Spachtelputz?

Spachtelputz is een sierpleister op basis van kunststof en heeft een gelijkmatige korrelige structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat je woning of kantoor een rustige en verzorgde uitstraling heeft.

Deze afwerking is zeer fraai en ook nog eens stoot- en kleurvast. In dit materiaal zitten steenkorreltjes verwerkt die je in verschillende groottes kunt krijgen. Je kunt gaan voor een fijne structuur van bijvoorbeeld 0,5mm tot een groffe structuur waar steentjes tot wel 4mm in verwerkt zitten.

Het beste kan spachtelputz op een gladde egale ondergrond aan worden gebracht. Ook voor het glad stucen van de ruimte kun je bij ons terecht. Wil jij graag spachtelputz op je muur? Neem dan contact met ons op.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Stuc ondergrond

Ondergrond

Om spachtelputz op de goede en effectieve manier aan te brengen op je muur is het van belang dat de ondergrond glad is. Wanneer je muur oneven is brengen wij vaak een laagje pleisterwerk aan om zo goedkoop mogelijk de muur voor te bereiden. 

Voordat je het stucsel aan kan brengen dienen de wanden eerst voorbehandeld te worden met voorstrijkmiddel. Het voorstrijkmiddel zorgt ervoor dat de ondergrond de juiste basis bied voor een sterke hechting van het materiaal. Wanneer je dit niet doet kunnen er stukken uit de muur vallen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Wil je het dus op de juiste manier aan laten brengen? Dan kun je het beste het werk uitbesteden. Maak vandaag nog een afspraak met Stukadoor Harderwijk.

Welke kleuren Spachtelputz?

Een van de grote voordelen van spachtelputz is dat het in iedere gewenste kleur aan kan worden gebracht. Dit scheelt veel schilderwerk achteraf. Daardoor is het niet alleen mooi, maar ook nog eens efficiënt. Het scheelt ook een aantal liter verf!

Wil je na verloop van tijd toch liever een andere kleur op de muur? Dan is dat geen enkel probleem. Je kunt er gewoon overheen sausen met een kleur naar keuze. Je zou er ook voor kunnen kiezen voor latex spuiten. Dit is een snelle en strakke manier om je muren een streeploze verflaag te geven. 

 

RAL-kleurenkaart
bestaand pleisterwerk

Over bestaand pleisterwerk

Het is geen goed idee om spachtelputz over bestaand pleisterwerk aan te brengen. De kans is groot dat bestaand pleisterwerk is uitgedroogd. Wat er vervolgens gebeurd is dat het sierpleister al het vocht onttrekt uit de nieuwe spachtelputz. Hierdoor hecht het materiaal niet meer goed en gaat de slijtvastheid van het materiaal omlaag.

Het is daarom beter om er voor te kiezen de muren eerst glad af te laten werken voordat je een nieuwe laag stucwerk aanbrengt. Hierdoor blijft het materiaal veel langer goed en voorkom je klachten zoals scheuren of gaten in de muur.

Nieuwbouwwoningen

Vaak wordt er verkeerd omgegaan met stucwerk in nieuwbouwwoningen. Doordat nieuwe woningen vaak snelle temperatuurwisselingen doormaken wanneer deze betrokken worden.

Wanneer een woning snel van temperatuur wisselt is de kans groot dat het materiaal niet goed hecht. Daarodoor kan het materiaal snel loslaten of gaan scheuren. 

Wanneer je in de winter gaat stucen kies er dan voor om de verwarming niet in één keer naar 20 graden te laten stijgen. Bij 20 graden heeft stucwerk de snelste droogtijd. Maar wanneer je te snel omhoog gaat in termperatuur heeft dit invloed op hoe goed het hecht. Zet daarom voordat je gaat stucen de kachel iedere dag 1 graad hoger totdat je 20 gradne hebt bereikt. Laat de kachel gedurende de droogtijd op deze temperatuur staan.

Nieuwbouwwoning spuiten

Tarieven

Vanaf 12,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Harderwijk

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier