Gipsornamenten Harderwijk

Geef je woning een nieuw aanzicht, plaats gipsornamenten 

Wat zijn gipsornamenten?

Gipsornamenten dienen ter decoratie van wanden en plafonds. Deze ornamenten zijn in verschillende stijlen en groottes verkrijgbaar. Wanneer je deze ornamenten aanbrengt lijkt de ruimte optisch direct al een stuk ruimer en karakteristieker.

Ornamenten zijn de verkrijgen voor lijsten die de randen van de plafonds afdekken of sierlijke ornamenten waar verlichting aan gehangen kan worden. Wanneer je bijvoorbeeld een prachtig statig herenhuis hebt kun je de stijl van het bouwjaar behouden en toch genieten van een nieuw plafond.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

plafond roset

Rozetten

Rozetten zijn plafond ornamenten die in verschillende stijlen te bestellen zijn, van modern tot klassiek. Een plafond rozet kan je woning helemaal afmaken.

In totaal zijn er meer dan 100 verschillende soorten plafond rozetten te koop. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten. Ook wanneer je woonkamer wat kleiner is kan dit een leuke toevoeging zijn aan je huis.

Wil jij graag wat meer karakter aan je woning geven? En weet je zelf niet hoe je een gipsornament het beste kan verwerken? Maak dan snel een afspraak met de vakmannen van Stukadoor Harderwijk

Kooflijsten

Kooflijsten zijn bedoeld om de randen in je plafond op een elegante manier af te werken. Ook deze ornamenten zijn er in verschillende stijlen. Het maakt dus niet uit of je een herenhuis, een grachtenpand of een nieuwbouwwoning hebt. Alle stijlen zijn beschikbaar.

Kooflijsten zijn er in veel verschillende breedtes en lengtes. Je hebt hierdoor veel keuze in lijsten. Wanneer een lijst geplaatst is kun je er voor kiezen om ze wit te laten of om ze over te schilderen. Het zorgt in ieder geval voor een strakke overgang van wand naar plafond.

Kooflijsten plaatsen is erg nauwkeurig en ingewikkeld werk. Wij raden daarom altijd aan om een vakman in te huren!

 

kooflijst stukadoor

Tarieven

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Harderwijk

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier