Beton Ciré Harderwijk

Geef je woning een nieuw aanizcht. Laat ons Beton Ciré aanbrengen.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is stucwerk op basis van beton. Het is erg sterk en onderhoudsvriendelijk. Ciré beton creëert een strakke look en brengt een aangename warme sfeer in de ruimte. Het is een enorm duurzaam, sterk en watervast. Daarom wordt dit product ook vaak gebruikt in badkamers.

Een ander groot voordeel voor het gebruik van Beton Ciré in de badkamer is dat het naadloos is. Doordat je geen voegen hebt, heb je ook minder last van schimmel in de badkamer. Het is makkelijk schoon te maken. Daarom wordt het ook vaak in keukens gebruikt. 

Wij raden aan dit product altijd door een expert aan te laten brengen. Het is een kostbaar product. Het maken van fouten kan daardoor flink in de papieren lopen.

 

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Beton cire stucen

Waarom kiezen voor beton ciré?

Beton Ciré heeft verschillende voordelen en is één van de populairste materialen om badkamers en keukens mee te stucen. Voordelen van Beton Ciré zijn bijvoorbeeld:

 • Naadloze afwerking
 • Zeer hygiënisch
 • Erg sterk en duurzaam
 • Strakke moderne uitstraling
 • Toepasbaar op wanden, vloeren & plafonds

Al met al is het een zeer goede keuze om verschillende ruimtes in je huis te laten stucen met Beton Ciré.

 

Welke kleuren Beton Ciré?

Dit product is zo goed als in alle kleuren te bestellen. Een veel gekozen toepassing voor dit stucwerk is metal stuc. Wil je een industriële woning maken? Dan kun je er voor kiezen om een wand een metaal look te geven. Dit staat prachtig in verschillende ruimtes of bijvoorbeeld boven je trap.

Je kunt kiezen uit verschillende basis kleuren of voor RAL- of NSC-kleuren. Daardoor heb je altijd een kleur die bij jouw interieur past.

Laat je muren door ons stucen met Beton Ciré. Neem direct contact met ons op.

RAL-kleurenkaart
Ondergronden beton cire

Welke ondergronden?

Door de prachtige samenstelling van dit stucmiddel is het op veel verschillende ondergronden toepasbaar. Doordat het watervast en oersterk is kun je het in iedere ruimte van je huis aan laten brengen.

Dit betekent dat je ook in de meest vochtige ruimtes Beton Ciré aan kunt brengen. Niet alleen wanden, maar ook plafonds en vloeren zijn zeer geschikt voor dit materiaal.

Kies jij er voor om je badkamer, toilet of keuken te laten stucen? Of wil je een industriële woonkamer creëeren met metal Stuc? Laat het ons weten en maak direct een afspraak.

Prijs

Hoewel het een prachtig materiaal is om mee te werken en je muren, vloeren of plafonds mee te bedekken. Blijft het een erg kostbaar product. Dankzij de krachtige onderhoudsvrije samenstelling is het een duurder product dan andere stuc materialen. Beton Ciré prijzen zijn op aanvraag. Het verschilt er per kleur wat de kosten van dit materiaal zijn. Neem daarom contact met ons op om te bepalen wat de kosten van jouw wensen zijn.

Het voordeel is dat het niet snel stuk gaat en het zeer hygiënisch is. Je hoeft er weinig aan te doen om het mooi en schoon te houden. Daarom is het ook wel het bedrag waard als je het ons vraagt.

Stukadoorslamp

Tarieven

Op aanvraag

 

Bel 0341 12 34 56

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

  1. Jouw NAW gegevens
  2. Je telefoonnummer
  3. Geef aan wat er moet gebeuren
  4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Aanvraag formulier

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Harderwijk

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaringwerken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor besparen jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier